Evenimente

Incendiu la Gimnaziul Cucuruzeni

Spre amiaza zilei de marţi, un incendiu puternic a izbucnit la Gimnaziul Cucuruzeni. Flăcările au cuprins blocul alimentar şi centrul termic, amplasate într-o clădire izolată de blocul de studii. Deşi în şcoală încă decurgeau lecţiile, nimeni nu a avut de suferit.

Cauza incendiului care a lăsat fără acoperiş blocul alimentar, de care este alăturată centrala termică a şcolii, ar putea fi defecţiunile sau alte nereguli legate de coşul de fum al centralei termice.

Potrivit lui Afanasie Stici, inspector superior la Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei, citat de radioorhei.info, pompierii continuă investigaţiile, inclusiv  pentru a afla în ce condiţii a început exploatarea centralei termice. Centrala, care funcţionează pe combustibil solid, a fost recent instalată, în paralel cu efectuarea lucrărilor de renovare a acoperişului.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker