Evenimente

Un bebeluș de cinci luni a murit

Un bebeluș de cinci luni a murit, iar sora lui geamănă se află în stare gravă. Mama: Câteva ore înainte le-am dat să mănânce iaurt

 

 

Foto: radioiasi.ro 

Doi gemeni de cinci luni, un băiețel și o fetiță din Orhei, au ajuns la spital în stare gravă fiind intoxicați. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către OP Orhei, Diana Maxim.

Potrivit poliției, copiii au fost internați la spitalul raional, în secția reanimare.

La doar câteva ore după ce au fost internați, băiețelul de numai cinci luni s-a stins. Sora lui, însă, se află în continuare internată în secția reanimare, starea ei fiind gravă. 

Din spusele mamei, aceasta i-ar fi hrănit pe copii, înainte ca ei să se simtă rău, cu iaurt. 

Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite de medicul legist, de asemenea pe acest caz, va fi pornită o anchetă penală. 

Foto simbol: protv

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker