Social

În perioada 04– 15 februarie 2017, se va desfășura Decada “Cunoaște-ți tumoarea”

                                    

 

                                         Organizația Obștească ”Serviciu pentru Pace”

                                                     Proiectul ”Cunoaște-ți Tumoarea”

În perioada 04– 15 februarie 2017, se va desfășura Decada

“Cunoaște-ți tumoarea”

 

7 Februarie 2017 – Cu prilejul ”Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului”,  4 februarie și ”Ziua Internațională de Luptă Împotriva Cancerului la Copii”, 15 februarie, Organizația Obștească ”Serviciu pentru Pace”, în parteneriat cu Cluster-ul organizațiilor pro-sociale ”Inovații pentru Cooperări Sociale”, își propune organizarea proiectului ”Decada ”Cunoaște-ți Tumoarea”.

 

CÂND: Marți, 07 februarie, ora 15:00 (evenimentul de lansare).

CINE:  La eveniment sunt invitați toate persoanele interesate de problema cancerului.

UNDE: Biblioteca ”Onisifor Ghibu” strada Nicolae Iorga 21,Chișinău, Moldova (evenimentul de lansare din 7 februarie).

 

IMPORTANT: În cadrul proiectului vor fi organizate o serie de lecții publice pe diferite module.

Primul Modul implică organizarea unei lecții publice cu elemente de ”Teatru Forum” și comunicarea problematicii de percepție a cancerului și a factorilor de implicare în istoria și profilaxia bolii.

Modulul IIde prezentări, este propus a fi organizat pentru elevi în sălile de sport a liceelor din mun. Chișinău, cu comunicarea mesajului și filozofiei cancerului. Activitățile vor implica exerciții interactive de sensibilizare a participanților.

Modulul III, este propus a fi organizat pentru profesorii de biologie și chimie din liceele municipiului Chișinău.

 

SCOPUL Proiectului este informarea și conștientizarea în rândul populației a legăturii semnelor precoce ale bolii pentru o pregătire oncologică corespunzătoare din partea medicului de familie și a specialiștilor, dar și pentru acțiuni de screening pentru anumite localizări neoplazice și categorii de pacienți.

 

Proiectul este organizat de către Asociația Obștească ”Serviciu pentru Pace”, în parteneriat cu Cluster-ul organizațiilor pro-sociale ”Inovații Pentru Cooperări Sociale”, Direcția Generală, Educație Tineret și Sport, IMSP Institutul Oncologic din Republica Moldova, Laboratorul Științific Imunoogenetic și Biblioteca ”Onisifor Ghibu”.

Pentru informații suplimentare, contactați: Milescu Cristina, Coordonatoare comunicare A.O. SPP, Mob.: 069011215, e-mail: milescucristina@gmail.com

Foto simbol: doc.ro

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker