EvenimenteSocial

Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda

Diaspora votează. Mobilizare impresionantă a oamenilor din toate colțurile ale lumii. Oamenii au format rânduri enorme pentru a-și alege viitorul președinte.

Care este situația în Irlanda?

Cititorul nostru ne-a expediat câteva poze în care se observă că oamenii stau în rând, pe ploaie, iar rândul crește în fiecare minut.

Comparativ cu primul tur sunt mai mulți oameni, se observă o mobilizare masivă. Rândul s-a format de la orele 6:00. La 6:30 rândul era de 100 de m, mai aproape de 8:00, era deja de 300-400 de metri. Oamenii vin continuu. Se păstrează distanța și toate măsurile de siguranță, totul este organizat foarte bine, ne-a relatat cititorul CUVÂNTUL din Irlanda, Adrian Mîrzenco.

Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda
Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda
Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda
Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda
Diaspora votează. Mobilizare maximă în Irlanda
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker