Evenimente

Dodon: Am fost la mănăstire de dimineață, am pus câte o lumânare

Dodon: Am fost la mănăstire de dimineață, am pus câte o lumânare.

Candidatul indepentent, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul la vot.

„Mă bucur că astăzi suntem mult mai activi. Vedem că cetățenii sunt mai activi. Eu astăzi am votat pentru independența și stabilitatea R. Moldova. Eu am votat pentru pace, pentru schimbări spre bine. Avem nevoie de schimbări calitative, nu șocuri. Am votat pentru echitatea socială. Am votat pentru echilibrul țării. Am votat pentru o politică externă echilibrată. (…) am fost lă mănăstire de dimineață, am pus câte o lumânare”, a declarat Dodon.

Este vorba de abordare dublă și standarte duble, inclusiv și din partea unor politicieni și mass-media. Adică în Germania, la Stuttgart sau la Frankfurt vin de la 300 de km aceasta înseamnă patriotism, dar dacă din Transnistria vin de la 5 km asta deja sunt separatiști”, a mai declarat Dodon.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker