Advertoriale

Concurs de fotografii şi secvenţe video ale cititorilor ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”

În cadrul proiectului ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice”, redacția săptămânalului CUVÂNTUL anunță concursul de fotografii şi secvenţe video ale cititorilor ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”.

Imaginile executate de cititorii ziarului și însoțite de textele respective, vor trebui să reflecte starea drumurilor locale (străzi, ulicioare, drumuri comunale) din localitățile raionului Rezina. La determinarea învingătorilor se va ține cont îndeosebi de calitatea imaginilor, concretețea informațiilor și argumentelor din textele însoțitoare.

Participanţii pot trimite fotografii/secvenţe video la redacţie prin intermediul poştei electronice cuvintul@gmail.com, sau le pot plasa pe pagina de Facebook a ziarului https://www.facebook.com/CuvantulRezina/ cu mențiunea autorului și descrierea pozei (adresa unde a fost făcută, alte comentarii relevante).

Durata concursului: februarie – iulie 2016.

Aprecieri:

1.Cele mai reușite imagini și texte vor fi publicate în paginile ziarului și pe site-ul www.cuvintul.md.

2. În baza a 20 cele mai reușite fotografii și legende la ele redacția va organiza un vernisaj care va fi expus atât pe site-ul cuvintul.md, pagina ziarului de pe facebook, cât și în câteva spații publice din centrul raional.

3. Autorii a 5 cele mai reușite lucrări se vor învrednici de diplome și premii ale săptămânalului CUVÂNTUL.

Informaţii suplimentare la tel.: 0254-2-15-83.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker