Social

Mai mulți polițiști intimidați și amenințați ca să-l voteze pe Dodon

Mai mulți polițiști intimidați și amenințați ca să-l voteze pe Dodon.

Mai exact, este vorba despre un fost polițist care a activat mai mulți ani la rând în cadrul Inspectorului Național de Patrulare.

Acesta susține că oamenii legii sunt presați de secretara de stat la MAI, Mariana Grama, să-și exercite votul pentru candidatul Igor Dodon.

„Ciuma noastră socialistă și-a permis să pună în funcții oameni care acum fac adunări cu polițiștii și îi presează să voteze pentru Igor Dodon. Secretara de Stat la MAI, Mariana Grama, recent a avut o adunare cu ofițerii de poliție unde a încercat prin diferite metode să preseze polițiștii să voteze cu Dodon. Această doamnă a folosit un vocabular mârșav.

Mariana Grama a ponegrit majoritatea candidaților care au votat în primul tur, îndeosebi pe Renato Usatâi și Maia Sandu. Mariana Grama a încercat să umilească ofițerii de poliție, numindu-i cu cuvinte urâte, strigând la ei și amenințându-i că vor fi eliberați din serviciu”,susține fostul polițist.

Totodată, secretara de stat, Mariana Grama, neagă acuzațiile și a menționat că în cadrul ședințelor MAI nu se organizează politică.

„Mult stimați concetățeni, în spațiu public a apărut o secvență video de denigrare a personalității mele cu referire la discuții cu tenta politică în favoarea unui candidat și în defavoarea altui candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

(…) În acest sens vin cu dezmințire a faptelor expuse de un fost polițist, care consider că face campanie electorală, promovând un fost concurent electoral, fiind membru al echipei de inițiativă în partidul concurentului. Iar prin această secvență video își propune să ducă în eroare opinia publică. 

Precizez, că eu am efectuat mai multe vizite de lucru operaționale și strategice pe activitate la mai multe subdiviziuni ale MAI, unde am evaluat modul de realizare a sarcinilor și a competenței stabilite de CEC , în vederea asigurării bunei desfășurări a scrutinului prezidențial din turul II. Reiterez, că nu s-a făcut politică în cadrul ședințelor, dar s-a discutat strict pe activitate!
“, susține secretara de stat a MAI, Mariana Grama.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker