Politic

Fiul fostului primar de Orhei a fost reținut pentru escrocherie în proporții deosebit de mari

Șeful-adjunct al Oficiului Cadastral Teritorial Chişinău nr. 1 şi contabilul–şef al Întreprinderii de Stat Staţiunea Tehnologico-Experimentală „Codru” au fost reţinuţi de Procuratura municipiului Chişinău pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari.

Cei doi, în perioada anilor 2012-2016,  şi-ar fi însușit de la două persoane cca 39 de milioane de lei, sub pretextul privatizării unor terenuri din Chișinău. Victimele s-au adresat la procuratură, iar funcționarii au fost reținuți.

Portalul deschide.md, citat de www.radioorhei.md, scrie cu referire la surse din cadrul anchetei că unul din cei doi reținuți este fiul fostului primar de Orhei (2007-2011), actual viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Ion Stratulat, care deține și funcția de președinte al Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Democrat.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker