PoliticRezina

Strada centrală din Rezina a fost blocată de câțiva zeci de simpatizanți ai PSRM

Strada centrală din Rezina a fost blocată de câțiva zeci de simpatizanți ai PSRM.

Strada centrală din Rezina a fost blocată de câțiva zeci de simpatizanți ai PSRM

Vineri, str. centrală a or. Rezina, la ora 10.00 a fost blocată de poliție pentru a oferi câtorva zeci de simpatizanți ai PSRM și candidatului la funcția de președinte al RM, Igor Dodon, să-și expună public simpatia pro-Dodon la alegerile din 15 noiembrie.

Manifestanții scandau „Moldova”, „Dodon”. Trotuarele în acest timp  erau aproape pustii și nu am avut de la cine lua comentarii vizavi de această acțiune.

Dumneavoastră, stimați rezineni, care credeți că va fi impactul acestei defilări asupra turului doi al alegerilor prezidnțiale din 15 noiembrie, viitorului raionului Rezina și a R. Moldova?
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker