Evenimente

Festivalul sportului școlar la Șoldănești a întrunit doar patru echipe

La Şoldăneşti, pentru prima dată, s-a desfăşurat Festivalul sportului şcolar. Competiţia a întrunit doar patru echipe, restul motivând că nu sunt suficient de bine pregătiţi. 

Gazdă a fost LT ”Alexei Mateevici”, care dispune de o sală modernă pentru sport şi echipament performant. Elevii și-au măsurat puterile la zece probe sportive. Fiecare echipă a fost formată din cinci băieţi şi cinci fete.

La festival au participat echipe de la instituţiile de învăţământ din satele Cuşmirca, Chipeşca şi liceele teoretice din oraşul Şoldăneşti.

Referindu-se la numărul mic de participanţi, Serghei Bulhac, specialist la Direcţia Raională Învăţământ, a spus că elevii de la alte instituții nu s-au prezentat pentru că nu se simt suficient de bine pregătiți. Potrivit dumnealui, profesorii de educaţie fizică s-au plâns la direcţie că elevii nu au unde şi cu ce se antrena.

Elevii de la Liceul Teoretic ”Alexei Mateevici” din centrul raional au obţinut locul întâi şi dreptul de a merge la Festivalul republican zonal, care se va desfăşura pe 11 februarie curent, la Bălţi. Pe locul doi în prima etapă s-au clasat sportivii din Cuşmirca.

Natalia Rotari

         

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker