Politic

Igor Dodon: Fraudări în interiorul țării nu au fost, cele mai mari fraudări au fost în Europa, la diaspora

Igor Dodon: Fraudări în interiorul țării nu au fost, cele mai mari fraudări au fost în Europa, la diaspora.

Actualul președinte, Igor Dodon se arată ferm convins ca în interiorul țării nu au fost fraudări în primul tur al scrutinului prezidențial, iar semnalările despre aceste fraudări au fost doar niște încercări ale oponenților politici pentru a destabiliza situația politică în țară.

Totodată, acesta este convins că cele mai mari fraude au fost în Europa. Conform spuselor lui Dodon, oamenii au fost transportați cu autobuzele în mode organizat la secțiile de votare din străinătate pentru a o vota pe Maia Sandu. 

În interiorul țării fraudări nu au fost. Altă treabă e în Europa. Oamenii au fost aduși organizat pentru a vota pe Maia Sandu. La al doilea tur noi nu vom permite acest lucru, avem observatori peste tot,” a declarat Igor Dodon. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker