Politic

Dodon, supărat pe cetățenii din stânga Nistrului: De ce diaspora poate parcurge sute de km pentru a vota, dar voi nici 5 pași nu puteți face

Dodon, supărat pe cetățenii din stânga Nistrului: ‘De ce diaspora poate parcurge sute de km pentru a vota, dar voi nici 5 pași nu puteți face?”

În cadrul programului „Igor Dodon răspunde”, actualul președinte, Igor Dodon, s-a arătat foarte indignat de faptul ca diaspora este capabilă să parcurgă sute de km pentru a exercita dreptul la vot, iar cetățenii din stânga Nistrului nu sunt în stare să parcurga 5 km pentru a vota.

 „De ce Diaspora este în stare să parcurga sute de km, să stea ore în șir în rând pentru ca să poată vota, însă vouă vă este greu să parcurgeți 5 km de lângă casa pentru a vota? Aveți totul lângă voi.

Vă Îndemn să ieșiti la vot în mod obligatoriu pe 15 noiembrie, într-un număr și mai mare decât diaspora, să arătăm cine suntem și ce putem„, a declarat Igor Dodon.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker