Politic

Ion Ceban își ia, din nou, concediu din cont propriu pentru a-l susține pe Dodon

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat astăzi că își ia din nou concediu de 3 zile pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală.

Vreau să vă anunț că așa cum am procedat anterior, în primul tur de campanie, mi-am luat trei zile libere, începând cu ziua de astăzi până sâmbătă, pentru a fi alături de echipă, alături de colegi. Procedez așa pentru că vreau să fiu corect atât în raport cu cetățenii noștri, dar mai cu seamă cu cei care îmi sunt colegi.

Eu voi merge la vot pentru candidatura domnului Igor Dodon. Avem nevoie de stabilitate, liniște. Avem nevoie de siguranța și stabilitate”, a declarat Ceban.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker