Politic

Batrîncea: Am fost provocați, iar acum urmează să facem analiză la toate materialele de tipar în susținerea Maiei Sandu

Batrîncea, nemulțumit de întâmplările de la tipografia Universul: „Comportamentul deputaților PAS este un act de huliganism ce presupune răspundere penală.

Deputatul PSRM afirmă că acțiunile deputaților PAS sunt o o tentativă de blocare a activității în campania electorală a unui candidat, fapt pentru care se vor adresa cu sesizare la Comisia Electorală Centrală.

Mai mulți deputați se află azi la Inspectoratul de Poliție unde se investighează cazul. Se va dovedi că acel ziar a fost tipărit perfect legal. Subiectul a început pentru a porni isterie în societate, de a crea știri false și de a bloca activitatea electorală a staff-ului candidatului Igor Dodon”, a spus Batrîncea într-o conferință de presă.

Totodată, socialistul afirmă că după ce au fost provocați, ei vor analiza toate materialele în susținerea Maiei Sandu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker