Evenimente

Renato Usatîi depune cererea de excludere a lui Igor Dodon din alegerile prezidențiale

Renato Usatîi depune astăzi, 12 noiembrie, cererea de exlucludere a lui Igor Dodon din alegerile prezidențiale.

Dodon toată viața lui a fost mincinos, Dodon chiar dacă va fi prins cu sacul de bani în mâini va spune că a vândut nuci și a făcut bani. Tot timpul spune doar minciuni.

Dodon mai scapă uneori pentru că judecatorii care erau în buzunarul lui Plahotniuc, acum sunt în buzunarul lui Dodon. Avem probe că Dodon a cheltuit mult mai mulți bani pentru ziare și combustibil decât cei declarați”, declarat Usatîi.

Evenimentul poate fi urmărit mai jos:

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker