Electorala 2020Politic

Renato Usatîi: Socialiștii pregătesc proiectul pe care l-au numit „Maidan Moldova” și prin care vor să aducă provocatori din Ucraina

Renato Usatîi: Socialiștii pregătesc proiectul pe care l-au numit „Maidan Moldova” și prin care vor să aducă provocatori din Ucraina.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Renato Usatîi a vorbit despre un protest care se va organiza în noapte de duminică spre luni la Chișinău, după turul II al scrutinului.

Protestul se va organiza fie dacă Igor Dodon va câștiga turul II, astfel protestul va fi în susținerea lui, fie dacă va pierde fotoliul de președinte. În cel de-al doilea caz, protestul va avea denumirea de „Maidan Moldova”, și vor fi aduși provocatori din Ucraina : Merge vorba despre transportul cetățenilor din nordul țării, cee de ce se ocupă ministrul Pavel Voicu, mobilizare totală pentru ca lumea să fie gata la Chișinău.

Acum ei pregătesc proiectul pe care l-au numit „Maidan Moldova și prin care vor să aducă provocatori din Ucraina. Totodată aici se menționează că trebuie să informeze SIS-ul din Republica Moldova de acești oameni care sunt organizați tot de ei ca să vină în Republica Moldova”, a declarat Usatâi.

Totodată, Usatîi susține că Dodon a cheltuit peste 190 de mii de euro pentru transportul organizat al pasagerilor, iar de transportarea oamenilor este responsabil Pavel Voicu.

„S-a cheltuit 190 de mii de euro pentru transport, pentru ce se va întâmpla în noaptea de duminică spre luni.  Lui Voicu i-a dat sarcina să adune 40.000 de oameni de la Ungheni până la Briceni și să le spună că dacă Dodon pierde vor fi probleme foarte mari. Vor să organizeze o bătaie între oameni”, a mai menționat Usatâi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker