Social

Petrecere gratuită cu iz electoral la Moscova. Oamenii sunt îndemnați să voteze “cu cap”

Petrecere gratuită cu iz electoral la Moscova. Oamenii sunt îndemnați să voteze “cu cap.”

Cetățenii moldoveni de la Moscova au fost invitați ieri la o petrecere cu acces gratuit în ajunul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Organizatorii ar fi negat faptul că evenimentul este unul politic, însă au îndemnat oamenii să iasă la vot și să voteze cu cap. „Dragă diasporă, haideți să fim uniți. Echipa „Dar pentru Moldova”, pe data de 15 noiembrie, vă invită pe toți în număr cât mai mare la vot. Noi luptăm pentru relații mai bune cu Federația Rusă, pentru proiectele pe care le facem. Fiecare din voi are dreptul la vot, votul nostru contează. Haideți să fim corecti și să gândim pasul nostru”, a declarat organizatorul evenimentului, Mihai Cornea.

Totodată, Mihai Cornea, a zis că el nici nu se aștepta la al doilea tur, era convins că va fi doar unul, cineva va câștiga și gata: „Eu am crezut că va fi primul tur, cineva va câștiga și gata. Dar ne-am gândit, cu ce e mai rea diaspora din Rusia decât cea din Europa? Am văzut că ei se adună, merg la concerte. Noi suntem mulți.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker