Politic

Usatîi: Dodon a cheltuit peste 10 milioane de euro pe aceste alegeri

Usatîi: Dodon a trecut de 10 ori plafonul mijloacelor din fondul electoral. A cheltuit peste 10 milioane de euro pe aceste alegeri. Mai mult, banii au fost aduși de peste hotare.

Fostul candidat la prezidențiale, Renato Usatîi, a declarat că va depune mâine, 12 noiembrie, o sesizare la CEC prin care va solicita excluderea lui Igor Dodon din cursa electorală, motivul fiind tipărirea ziarelor la tipografia Universul.

Politicianul a prezentat și alte ziare din această campanie electorală, tipărite din fondul electoral al candidatului independent, susținut de PSRM, menționând: „Universul este unica tipografie din RM care tipărește aceste ziare pe hârtie mai scumpă, mai calitativă decât altele. Socialiștii mint când spun că aceste ziare erau printate la EditTiparGrup. Ei nu pot tipări așa ceva. Chiar dacă EditTiparGrup ar fi întocmit un acord cu editura Universul, pe ziare trebuia să fie scris Universul”. 

Azi am stabilit clar că Igor Dodon a avut și fonduri financiare nedeclarate, și materiale nedeclarate. Ca să închidem capacul la toate falsificările și fărădelegile care au avut loc, voi posta mai târziu materiale care confirmă că Dodon a trecut de 10 ori plafonul mijloacelor din fondul electoral. A cheltuit peste 10 milioane de euro pe aceste alegeri. Mai mult, banii au fost aduși de peste hotare. Juriștii noștri colectează toate informațiile și mâine voi merge la CEC cu sesizarea privind excluderea lui Dodon din cursa electorală”, a adăugat Renato Usatîi.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker