Evenimente

Primarii de Peresecina și Ivancea distinși cu Diploma de Excelență a Guvernului

Pentru activitate prodigioasă în folosul comunității și cu ocazia Zilei Lucrătorului în APL, Oleg Gașper, primarul comunei Ivancea și Nicolae Buzu, primarul satuluiu Peresecina au fost distinși cu Diploma de Excelență a  Guvernului R. Moldova, a relatat pentru ”C”  Alexandru Malai, șef Direcție  APL la CR Orhei.

După cum s-a menționat în cadrul adunării festive recente a Congresului Autorităților Locale, de asemenea diplome s-au învrednicit câte doi primari din fiecare raion. Oleg Gașper, primarul de Ivancea a implementat pe parcursul ultimilor 5 ani cât exercită funcția de primar în infrastructura comunei Ivancea proiecte în valoare de peste 30 milioane lei.  

Nicolae Buzu a atras în localitate investiții de peste 17 milioane de lei, din care au fost renovate căminul de cultură, drumurile, reparate și extinse rețele de apă și cele de gaze naturale.

În opinia mai multor reprezentanți ai APL, cei doi primari care conduc localități cu peste 6000 de locuitori, au acumulat o experiență importantă, care demonstrează că numai niște comunități cu un număr optim de populație pot să se dezvolte fără transferuri de la Centru.

Ion Cernei  

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker