Electorala 2020Politic

Veteranii: Dodon a adus acest popor la o sărăcie cumplită

Veteranii ai razboiului de pe Nistru se arată îngrijorați de faptul că scrutinul de duminică ar putea fi fraudat prin aducerea alegătorilor din Transnistria în mod organizat și plătiți la secțiile de votare, scrie jurnal.md

„Există mai multe semnale, din care reiese că duminică ar putea avea loc o fraudare a alegerilor. Chemăm veteranii de război să se mobilizeze și să monitorizeze desfășurarea alegerilor pentru a nu-i mai permite acestui trădător să mai revină pe un termen de patru ani și să-și bată joc de popor, deoarece el împreună cu Vlad Plahotniuc au adus acest popor la o sărăcie cumplită. Ieșiți masiv la vot”, a îndemnat unul din membrii Asociației de veterani „Tiras Tighina”, juristul Alexandru Banari.

Membrii asociației au făcut un apel atât la cetăţenii Republicii Moldova, aflați acasă, cât şi la cei din diasporă, să participe masiv la vot.

Juristul Alexandru Banari, a venit cu apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot. „Rugăm implicarea masivă a cetăţenilor Republicii Moldova care se află în ţară şi cei din diasporă pentru a se mobiliza şi a participa masiv la votul din 15 noiembrie”, a îndemnat Alexandru Banari. Acesta a mai precizat că membrii Asociaţiei Veteranilor de Război-1992 nu sunt afiliaţi politic şi nu fac agitaţie electorală în favoarea vreunui dintre concurenţii electorali, însă îl consideră pe Igor Dodon „trădător de neam şi ţară” şi acesta trebuie să plece.

„Noi nu chemăm la destabilizarea situaţiei, nu chemăm la ură interetnică, ceea ce face dumnealui. Noi nu chemăm la destabilizare, cum chemă el prin pliantele pe care le distribuie cetăţenilor, şi dă toate păcatele sale pe concurentul său electoral”, a fost mesajul lui Alexandru Banari.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker