EvenimentePolitic

Mașini cu drapele roșii, care conțin mesaje de susținere pentru Dodon au fost văzute prin țară

Mai multe mașini cu drapele roșii, care conțin mesaje de susținere a candidatului independent Igor Dodon, au fost observate astăzi, 11 noiembrie, pe mai multe șosele naționale, relatează zdg.md

Astfel de marșuri au fost organizate în raioanele Râșcani, Briceni, Sângerei, Glodeni.

Pe Facebook, au fost postate mai multe mesaje în care se menționează că mai mulți participanți au primit mesaje pe telefoanele mobile prin care au fost îndemnați ca să participe la marș, iar pentru asta vor primi câte 600 de lei.

„Pățanașii din Ungheni vor să facă paradă cu mașinile. Paradă roșie, evident. Am primit informația de la câteva persoane cu textul: „Mitriuc achită 600 lei pentru aceasta…”. Hai să vedem, cine va alerga cu limba scoasă afară pentru 600 de lei”, scrie Veronica Gorea pe Facebook.

Sub protecția anonimatului, unii participanți au recunoscut pentru Nordnews.md că au fost plătiți pentru a lua parte la acest marș.

Mașini cu drapele roșii, care conțin mesaje de susținere pentru Dodon au fost văzute prin țară
Foto: zdg.md

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker