Politic

Filip recunoaște că PDM l-a ajutat pe Dodon să câștige prezidențialele din 2016

Filip recunoaște că PDM l-a ajutat pe Dodon să câștige prezidențialele din 2016.

   După patru ani, actualul președinte al democraților, Pavel Filip, recunoaște că PDM, sub conducerea lui Vlad Plahotniuc, l-a ajutat pe candidatul socialist Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale din 2016. „Au fost indicații din secretariatul partidului”, a spus politicianul în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

De altfel acest lucru a fost cunoscut de foarte multă lume, inclusiv din raionul Rezina, or administraţia de atunci a raionului şi structurile subordinate ei, au îndeplit foarte conştiincios indicaţiile de la Centru.

Democraţii rezineni au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta atunci pe Dodon să adune aici cât mai multe voturi, inclusive şu ajutorul alegătorilor din stânga Nistrului.

„Nu am asistat la înțelegerile pe care le-a avut sau nu cu Dodon și nici care a fost logica lui Plahotniuc. Logica dlui a dus PDM în opoziție”, a adăugat democratul. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker