Util

Horoscop 13-19 februarie

Berbec: Atmosfera dintre tine și partener poate fi supusă unor schimbări nu tocmai în bine în zilele care urmează, nefiind exclus ca cel puțin o parte din tensiuni să se datoreze banilor. Pentru a evita orice fel de situație neplăcută, ți se recomandă să lași de la tine cât de mult poți. Gândește de două ori și taie o dată. 

Taur: S-ar părea că până miercuri inclusiv viața ta sentimentală nu se află în vizorul cosmic. Situația se schimbă însă de joi începând, când aceasta ar trebui să se regăsească pe o poziție fruntaşă în lista ta de priorități. Evită totuși ca sâmbătă și duminică, din exces de zel sau într-o încercare de a te revanșa pentru faptul c-ai fost ocupat/ă peste săptămână, să dai dovadă de gelozie și posesivitate.

Gemeni: Zilele de sâmbătă și duminică ar trebui să le dedici celor dragi, cu atât mai mult dacă ai fost mai ocupat/ă decât de obicei peste săptămână. Mai mult, sâmbătă Soarele intră în casa figurilor autoritare din viața ta, semn că ar trebui să comunici mai mult cu ele săptămâna aceasta.

Rac: Luni și marți, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate tensiona într-o anumită măsură atmosfera din cămin. Dacă responsabilitățile casnice și cele de familie s-au tot adunat în ultima vreme și te poți simți împovărat/ă săptămâna aceasta, fă un exercițiu de voință și cu o ultimă sforțare, du-le la bun sfârșit. Partenerul va aprecia gestul tău.

Leu: Dacă-n prima parte a săptămânii poți primi o vizită sau un telefon din partea rudelor apropiate sau a prietenilor din copilărie, în a doua sa jumătate ar fi de dorit să stai mai mult prin preajma familiei, în special a celei de origine. În weekend însă vine momentul să petreci timp cu cel drag și cu copiii. Organizează o activitate care să vă aducă împreună și să vă ajute să vă reconectați.

Fecioara: Joia și/sau vinerea pot veni la pachet cu unele discuții destul de răscolitoare, cel mai probabil cu rudele apropiate sau un prieteni vechi. Chiar dacă te afectează nițel la nivel emoțional, vei trage unele concluzii binevenite de pe urma lor. Profită de experiența de viață a părinților și cere-le sfatul joi sau vineri dacă treci prin momente nu tocmai plăcute. Vor fi fericiți să ți-l ofere. 

Balanţa: S-ar părea că sâmbătă și duminică viața ta socială va fi destul de animată. Cel mai probabil, vei reuși să găsești timpul necesar pentru a-ți invita fratele, sora sau orice altă rudă apropiată la o cafea sau poate mergi tu în vizită la vreun vecin pentru a mai dezbate evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme. Cert este că nu duci lipsă de socializare, iar aceasta îți face bine.

Scorpion: Dacă timpul și energia îți permit, n-ar fi rău ca marțea aceasta să-l ajuți pe partener să-și ducă la bun sfârșit îndatoririle casnice. În felul acesta, puteți să stați mai mult unul în compania celuilalt weekend-ul acesta fără să vă gândiți câte mai aveți de făcut pe lângă casă. În rest, ai parte de o săptămână relaxată în această privință.

Săgetător: De luni până miercuri, întâmplarea poate face că îți vezi mai des decât de obicei prietenii, poate chiar prin intermediul unor activități derulate împreună. Zilele de marți și joi pot fi încărcate de momente plăcute în compania rudelor apropiate, a celui drag și a copiilor, deci dacă timpul îți permite atunci să stai mai mult prin preajma lor, nu rata ocazia și bucură-te de prezența lor.

Capricorn: Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa vieții tale sociale, indiciu cum că aceasta se va număra printre sectoarele de viață care figurează pe poziții fruntașe în lista ta de priorități. Poate reușești, cu această ocazie, să restabilești contactul cu unii prieteni de care te-ai distanțat, să-l menții pe cel avut cu alți membri ai anturajului tău sau să cunoști alte persoane cu care ai lucruri şi idei în comun.

Vărsător: Intervalul luni-miercuri poate fi unul mai mult decât reușit pentru cuplurile la distanță ori cele în care unul dintre parteneri este de o altă religie și/sau naționalitate decât celălalt. Este de bun augur, de asemenea, să-i contactezi pe cei dragi din străinătate sau aflați la mare distanță de localitatea de baștină. Cu siguranță se vor bucura. Sâmbăta și duminica petrece-le cu amicii.

Peşti: Luni, marți, dar și duminică, dragostea plutește în aer pentru tine. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe acest plan, pentru că astrele îți susțin orice demers de a reînvia spontaneitatea în cuplu ori de a cuceri acea persoană pe care ai pus ochii de ceva vreme încoace. Până și relația cu copiii poate avea de câștigat de pe urma acestui context astral prielnic acestui sector de viață.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker