Electorala 2020Politic

22 de președinți de raioane, printre care și Rezina, afirmă că îl susțin pe Dodon

22 de președinți de raioane afirmă că îl susțin pe Dodon în turul II.

După cum a relatat agora.md, este vorba de Rezina, Ungheni, Călărași, Anenii Noi, Dubăsari, Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Ocnița, Râșcani, Soroca, Cahul, Comrat, Vulcănești, Ceadîr-Lunga, UTA Găgăuzia și altele.

În fața publicului a ieșit președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc , care spune că este susținut de colegii raioanelor Rezina , Călărași , Dubăsari și Anenii Noi .

„Alături de noi sunt 70 de primării din centrul țării care au semnat declarația în susținerea candidatului Igor Dodon”, spune Mitriuc.

În discursul lor, conducătorii raioanelor au găsit doar cuvinte de laudă pentru candidatul independent Igor Dodon și n-au ezitat să folosească „sperietori” în privința Maiei Sandu, precum că ar intenționa să închidă școli sau spitale.

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker