Evenimente

Un tânăr de 23 de ani din Rezina dat dispărut: Familia și poliția îl caută

 

 

 

Foto: radionoroc.md 

Un băiat de 23 de ani din satul Cuizăuca, Rezina a dispărut de acasă și este de negăsit. Poliția și familia îl caută de zor, dar fără rezultate, transmite Radio Noroc

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Rezina, tânărul se numește Bacalacu Gheorghe Valeriu și este născut pe 7 august 1994. 

Potrivit primelor informații, la 3 februarie, tânărul ar fi plecat la Chișinău, iar de atunci nu se mai cunoaște nimic despre el. Băiatul are 1,75 metri în înălțime, ochi căprui, părul caștaniu deschis frezat scurt. Era îmbrăcat într-o scurtă de culoare neagră și purta pantaloni de culoare albastru închis.

Cei care dețin informații sunt rugați să sune la numărul de telefon: ‎0(254)2-05-02, 2-26-34 sau ‎068050709.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker