Social

Ziarul Cuvântul în mediul online. Ce performanțe am înregistrat?

Luna octombrie a fost una productivă și plină din punctul de vedere al lucrului.

Au fost scrise multe materiale, investigații, iar febra alegerilor prezidențiale ne-a urmărit pe tot parcursul lunii, astfel, zilnic apăreau articole noi.

În luna octombrie, site-ul CUVÂNTUL a fost accesat de peste 43.000 de persoane, care au generat peste 350.000 de vizite pe site-ul nostru. Cititorii noștri au împărtășit cu noi opinii, au participat la dezbateri, au comentat și au fost foarte activi.

Pagina noatră de Facebook, Ziarul Cuvântul, este apreciată în prezent de peste 4700 de persoane, cifră care este în continuă creștere.

Echipa CUVÂNTUL vă mulțumește pentru interesul acordat și vă invită să accesați știrile noastre într-un număr și mai mare.

Tradițional, noi am făcut un TOP 5, cu cele mai citite știri. Astfel, acestea sunt:

1. Un caz penal din Rezina a mărit de 4 ori numărul victimelor minore ale traficului de persoane, cu 1800 de vizualizări.

2. Kremlinovici” Igor Dodon. Președintele RM a transmis documente secrete Moscovei, cu 2700 de vizualizări.

3. Consilierii orăşeneşti de Rezina au respins solicitarea CEC de a forma în oraş 4 birouri electorale și 4 secții de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului, cu 3900 de vizualizări.

4. 9 percheziţii, 2 luni de închisoare, afaceri  blocate timp de 3 ani, toate calificate drept ilegale, cu 4700 de vizualizări.

5.   În doi ani, părăsind două partide, deputata Eleonora Graur aderă la al treilea „proiect frumos”, cu 7500 de vizualizări.

Noi vă mulțumim pentru activitatea voastră și vă îndemnăm să fiți mai departe alături de noi!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker