Social

Proteste violente au izbucnit în Tbilisi, Georgia. Mii de oameni cer alegeri anticipate

Proteste violente au izbucnit în Tbilisi, Georgia. Mii de oameni cer alegeri anticipate.

Zeci de mii de georgieni au ieşit duminică pe străzile capitalei Tbilisi, cerând noi alegeri şi acuzând autorităţile că au falsificat precedentul scrutin, care s-a încheiat cu victoria la limită a partidului de guvernământ, relatează Agerpres.

Duminică, una din liderele MNU, Salome Samadaşvili, a declarat AFP: „Cerem înlocuirea administraţiei electorale complet discreditate şi organizarea de noi alegeri”, care „ar permite menţinerea stabilităţii în ţară’. Ea a susţinut că ‘Visul Georgian nu a primit niciun mandat democratic pentru a rămâne la putere”.

Poliţia a intervenit cu tunuri cu apă împotriva protestatarilor, după ce o parte din aceştia au încercat să blocheze clădirea comisiei electorale , cerând demisia preşedintei instituţiei, Tamar Zhavnia.

ge 1Proteste violente au izbucnit în Tbilisi, Georgia. Mii de oameni cer alegeri anticipate
Foto: CNN
Proteste violente au izbucnit în Tbilisi, Georgia. Mii de oameni cer alegeri anticipate
Proteste violente au izbucnit în Tbilisi, Georgia. Mii de oameni cer alegeri anticipate
Foto: Reuters
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker