EvenimentePolitic

Chicu, după ședința cu Dodon: În decembrie, odată cu salariul primit, angajații la stat vor pimi încă 50% din salariu ca premiu

Chicu, după ședința cu Dodon: În decembrie, odată cu salariul primit, angajații la stat vor pimi încă 50% din salariu ca premiu.

Declarația a fost făcută de Ion Chicu, după întrevederea cu șeful statului.

Totodată, premirul susține că banii vor face parte din premiul anual.

„Achitarea premiului anual pentru o bună parte din categoriile de persoane angajate la stat: învățământ, cultură, medicină, alte categorii. Premiul anual este de 50%. În decembrie, odată cu salariul pe noiembrie, 180.000 de angajați vor primi acești bani. Pentru asta guvernul va aloca 520.000.000 de lei”, a declarat premierul.

Pentru a intra în vigoare, proiectul de modificare a legii urmează să fie avizat de Guvern și aprobat de Parlament în două lecturi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker