OrheiSesizează o problemă

Gara auto Orhei, ca după război

Gara auto Orhei leagă nordul, sudul și centrul ţării. Prin această gară zilnic circulă sute de autocare şi rutiere, transportând mii de călători, inclusiv de peste hotare. 

Dar această gară arată ca după bombardament (în imagine). Șoferii înjură de fiecare dată când sunt nevoiți să intre pe teritoriul ei. Gropile fac imposibilă deplasarea autocarelor cu profil jos.

Am încercat să aflu cine gestionează gara, dar angajații au strâns din umeri. Căutând informații pe internet, am aflat că firma respectivă își are sediul în mun. Chișinău, pe str. L. Tolstoi, 74. Deplasându-mă încolo, am constatat că nimeni nu cunoaște de existența unui așa SRL.

Deci cineva a pus mâna pe gările auto, scurg la maximum ce pot din această afacere, uitând de obligațiile asumate față de pasageri.                  

Guvernanții se deplasează cu automobile de serviciu și nu văd situațiile create în aceste autogări. Poate acum, în plină campanie electorală, măcar candidații la preşedinţie vor aborda problema pentru a fi luate careva măsuri?  

Victor Cibotari, Rezina

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker