Evenimente

Poliţiştii au împărţit simbolul dragostei în stradă

Mariana Plăcintă și Alexandru Pasat, angajați ai Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Telenești, în ziua de „Sfântul Valentin”, considerată sărbătoarea îndrăgostiţilor, au efectuat o misiune cu totul neobișnuită pentru poliţie: au împărțit perechilor de cetățeni în centrul raional, dar și în satele raionului, baloane în formă de inimă.

Mariana Plăcintă, șefă-adjunctă a secției, a ținut să remarce că cetățenii au fost plăcut surprinşi de cadou:           

”Noi i-am îndemnat să se iubească frumos, fără violență, amintindu-le că lumea se ține pe dragoste”, spune dna Plăcintă.

Polițiștii au vizitat cuplul Gheorghiță din satul Mândrești, care sunt împreună de 45 de ani, felicitându-i pentru respectul reciproc și pentru faptul că au reușit să consolideze în timp o familie fericită, exemplară în comunitate.

”Ideea aparține Inspectoratului General al Poliției şi a avut priză la cetățeni. Sunt niște acțiuni de suflet, care bucură societatea”, a remarcat şi căpitanul de poliție Alexandru Pasat.

Asemenea acţiuni au desfăşurat toate inspectoratele de poliţie din teritoriu, înmânând cuplurilor căsătorite, întâlnite în stradă, flori şi „inimi” purpurii.  

În imagine: Mariana Plăcintă și Alexandru Pasat, cu tortă şi flori în vizită la familia Gheorghiță din Mândrești.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker