Politic

Usatîi: Moldovenii din Federația Rusă sunt intimidați și amenințați cu deportarea dacă nu-l votează pe Dodon în turul II

Usatîi: Moldovenii din Federația Rusă sunt intimidați și amenințați cu deportarea dacă nu-l votează pe Dodon în turul II.

„Acum mii de cetățeni din Federația Rusă sunt umiliți. Niște interlopi și reprezentanți ai structurilor de forță sperie oamenii. Le spun că dacă nu vor ieși la vot duminică și nu îl vor vota pe Dodon, atunci vor fi deportați. (…) Fiecare cetățeni trebuie să se documenteze despre ce fac ei pentru a frauda alegerile din 15 noiembrie”, a declarat Usatîi. 

Cât privește candidatura Maiei Sandu, liderul Partidului Nostru spune că nu este un „fan” al acesteia, doar că niciodată nu a deținut informații despre vreo acțiune de corupție făcută de ea.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker