Politic

Usatîi afirmă ca este amenințat cu 15 ani de închisoare dacă nu anunță public că îl susține pe Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că în ultimele zile a primit mai multe amenințări și intimidări în adresa sa, pentru a-l susține pe Igor Dodon în turul doi al scrutinului prezidențial. 

În cadrul unei conferințe de presă, Usatîi a spus că este şantajat să-l susţină pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar în caz contrar va fi condamnat la ani grei de închisoare.

Sunt ameninţat că după Anul Nou voi fi condamnat la 15 ani de puşcărie. Asta dacă nu îl voi susţine pe Igor Dodon. Nu știu ce s-au gândit. Cum pot eu șantajat și distrus dacă acest lucru nu s-a întâmplat timp de 42 de ani. Nimeni nu va reuşi acest lucru. Sunt gata să ţin piept la orice intimidări pentru a distruge acest sistem mafiot.

O parte a problemei a fost rezolvată anul trecut când a fugit Plahotniuc. Acum a rămas a două parte a mafiei şi scopul meu principal este să distrugem acest sistem. Nu îmi pot permite ca un kuliok să conducă Republica Moldova încă 4 ani, a declarat Usatîi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker