Evenimente

Au fost reţinute două domnișoare bănuite de trafic de ființe umane

Ofiţerii de investigaţii au documentat acţiunile criminale ale două domnişoare cu vârstele de 21 şi, respectiv, 22 de ani, originare din raioanele Străşeni şi Rezina, bănuite de trafic de ființe umane.

Conform primelor informaţii, bănuitele aveau rolul bine determinat de a identifica potenţialele victime prin intermediul reţelelor de socializare şi de a le convinge să se prostitueze în cluburile de noapte din Ciprul de Nord. Acestea aveau grijă ca persoana racolată să procure bilet de călătorie, să-i perfecteze actele necesare şi s-o însoţească până la aeroport.

Poliția a reţinut-o în Aeroportul Chişinău pe una dintre bănuite, care ar fi însoţit o victimă pentru a pleca în Ciprul de Nord cu scopul de a se prostitua. Ambele persoane au fost stopate şi însoţite la Inspectorat pentru audieri, ulterior fiind localizată şi reţinută şi a două bănuită, care se presupune că ar fi organizatoarea acţiunilor criminale. Aceasta este originară din raionul Rezina.

Cele două suspecte au fost reținute pentru 72 de ore şi dacă vina le va fi demonstrată în judecată, ele riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la şapte ani până la 15 ani.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker