Politic

Platon o acționează în judecată pe Maia Sandu

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, declară că o acționează în judecată pe lidera PAS, Maia Sandu, după ce acesta l-a acuzat că ar pune la cale un furt din sistemul bancar.

„Lăsați-mă în pace și nu mă atingeți atâta. Folosește metodele lui Plahotniuc, toarnă zoi și minte, pentru că asta prinde la public, atât”, a comentat Platon, pentru UNIMEDIA.

„Eu am făcut în 5 luni mai mult decât alții în câțiva ani și în curând voi veni cu raport în fața oamenilor despre toată munca depusă. În fața oamenilor și nu a altcuiva, care umblă și toarnă zoi și minciuni, după metodele lui Plahotniuc, crezând că poporul e prost și altceva nu înghite. Î

n loc să vină cu un program de dezvoltare economică, pozitiv și bun, Maia Sandu umblă cu sperietori și minciuni, fix cum făcea Plahotniuc la televiziunile lui. Vreau să o anunț că eu pot să câștig prin muncă un miliard și nu am necesitatea să fur un miliard, așa cum au făcut alții”, a declarat Platon.

Omul de afaceri a reacționat astfel la declarațiile candidatei PAS la Președinție Maia Sandu, care l-a acuzat pe contracandidatul său, Igor Dodon că ar pune la cale un nou furt din sistemul bancar, împreună cu Veaceslav Platon, recent eliberat din penitenciar.

La rândul său, reprezentanții candidatului Igor Dodon a replicat că Maia Sandu era la guvernare, alături de Plahotniuc, atunci când s-a furat miliardul și dumneaiei știe mai bine ce se pune la cale în sistemul bancar.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker