EvenimentePolitic

Dodon o acuză pe Sandu că se teme de dezbateri electorale cu el

Dodon, care până în prezent a refuzat orice dezbatere cu contracandidata sa , o acuză în prezent pe Maia Sandu că ea s-ar teme să iasă la dezbateri electorale cu el, deoarece „nu are ce spune”. 

Dodon a declarat vineri, în cadrul vlogului său, că i-a propus Maiei Sandu două dezbateri pentru săptămâna viitoare, în zilele de marți și joi, aceasta însă ar fi refuzat.

„Doamna Sandu are emoții. Ea a propus să facem o singură dezbatere, pe teren netru, la ASEM. Azi dimineața trebuiau să se întâlnească echipele, să meargă la ASEM, echipa Maiei Sandu nu mai răspunde la telefon. Se tem, eu cred. Ei înțeleg că nu au ce spune”, a declarat Igor Dodon. 

Dodon a insistat, în continuare, ca săptămâna viitoare să aibă loc „două dezbateri”. „Dar davă vreți doar una, hai la una”. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker