Politic

PAS: TV din țară difuzează un spot, o publicitate electorală a concurentului Igor Dodon, care este unul calomnios, defăimător și instigă la ură

PAS: TV din țară difuzează un spot, o publicitate electorală a concurentului Igor Dodon, care este unul calomnios, defăimător și instigă la ură.

Noul spot electoral lansat de Igor Dodon ar fi unul calomnios, defăimător, precum și conține îndemnuri la ură.

Despre aceasta a declarat Olesea Stamate într-un briefing de presă susţinut alături de candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate la funcţia de preşedinte, Maia Sandu.

„În spațiul public a apărut mai multe informații precum că la posturile TV și Radio din țară se difuzează un spot, o publicitate electorală a concurentului Igor Dodon, care este unul calomnios, defăimător și instigă la ură. Difuzarea acestui post este ilegală. Am somat, am informat și am sesizat toți radio difuzorii și toate posturile de TV de ieri pentru a opri difuzarea acestui spot publicitar”, a declarat Stamati.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker