Social

Diaspora: Dacă Dodon crede că cei din diasporă suntem pe o cale paralelă cu el, într-adevăr așa este. Liniile noastre nu se vor intersecta nicioadată cu el

Diaspora: Dacă Dodon crede că cei din diasporă suntem pe o cale paralelă cu el, într-adevăr așa este. Liniile noastre nu se vor intersecta nicioadată cu el.

Discursul aparține basarabeanului Gheorghe Tinică, director al Institutului de boli cardiovasculare din Iași.

„De departe se văd toate realizările și nerealizările guvernanților de la Chișinău. Dodon este persoana care a trădat de cel puțin patru ori. L-a trădat pe Vladimir Voronin, apoi l-a trădat pe Vlad Plahotniuc, apoi pe Maia Sandu, iar în general a trădat poporul ducându-l spre o vasalitate inadmisibilă față de Rusia. Cu aceste apucături nu cred că era bine ca acest candidat să fie înscris în cursa electorală. De aceea oamenii care înțeleg ce se întâmplă au ieșit la vot”, a spus medicul.

Totodată, Gheorghe Tinică consideră că Dodon este un om disperat de rezultatul alegerilor.

„Dacă dânsul crede că cei de peste hotare nu înțeleg nimic, de ce nu a mers în diasporă să-i convingă să înțeleagă? De ce nu a fost primit nici într-o cancelarie europeană sau nord-americană, sau la vecini, la Kiev și București? De ce lumea politică bună, democratică îl ignoră? De ce oamenii sunt atât de nefericiți și pleacă? Dacă crede că cei din diasporă suntem pe o cale paralelă cu el, într-adevăr așa este. Liniile noastre nu se vor intersecta pentru că el nu duce Moldova nicăieri”, a mai spus medicul.

Amintim că imediat după rezultatul alegerilor, Igor Dodon a ieșit cu declarații în care a menționat că diaspora are propria viziune politică, care se află în disonanță cu populația de acasă.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker