Evenimente

Trei incendii într-o singură zi

Duminică, 12 februarie, în trei sate din raionul Orhei au izbucnit incendii care au necesitat intervenţia echipelor de pompieri. Toate incendiile s-au soldat cu pagube materiale, iar într-un caz a avut de suferit o persoană, relatează www.radioorhei.info.

Prima intervenţie a pompierilor a avut loc în satul Mârzaci (în imagine). Potrivit datelor Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, incendiul la o casă din Mârzaci a izbucnit în timp ce gospodarul se afla la muncă în sat. Flăcările au distrus bunurile materiale din interiorul unei camere de locuit și o parte din tavan.

A urmat incendiul din satul Piatra, unde a luat foc o aşa-zisă bucătărie de vară, în care se afla proprietarul – un bătrân în vârstă de 83 de ani. Acesta a suferit arsuri la picioare şi a fost internat în Spitalul Raional.

Al treilea incendiu a izbucnit în satul Ivancea, la acoperişul unei anexe la casa de locuit. Pompierii au stins focul înainte ca acesta să se extindă şi asupra casei.

Cauzele celor trei incendii de duminică urmează a fi stabilite. În privinţa celui de-al doilea incendiu, din satul Piatra, pompi-erii presupun că acesta ar fi fost provocat de o ţigară nestinsă.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker