Evenimente

O șefă de catedră de la USMF a fost răpusă de COVID-19

O șefă de catedră de la USMF a fost răpusă de COVID-19 .

Sistemul medical din Republica Moldova mai pierdut un specialist. Doctor habilitat, profesor universitar și șefă a catedrei Radiologie și Imagistică din cadrul USMF, Natalia Rotaru, a fost răpusă de COVID-19.

Colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului a publicat un mesaj în care exprimă condoleanțe. 

„Exprimăm cu nespusă tristețe și durere, regretul profund în legătură cu trecerea în neființă a doamnei Natalia Rotaru, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, Șef catedra Radiologie şi Imagistică a USMF „Nicolae Testemiţanu”.

O pierdere irecuperabilă pentru întreg sistemul medical a unei persoane cu un caracter deosebit, a unui specialist desăvârșit ce a muncit cu implicare și dedicație pentru dezvoltarea sistemului de radiologie și imagistică din țara noastră. În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie, colegii din cadrul USMF „Nicolae Testemiţanu”, și le transmitem sincerele noastre condoleanțe”, se arată în mesajul publicat pe facebook.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker