EvenimenteOrhei

Doi tineri au furat mii de lei și bilete de loterie din safeul unui oficiu poștal din Orhei

Doi bărbați cu vârstele de 21 și 25 de ani, locuitori ai raioanelor Orhei și Ocnița, au fost reținuți, fiind suspectați că ar fi săvârșit un furt din oficiul poștal din Orhei.

Potrivit deschide.md, polițiștii au fost alertați de către directorul Centrului de poştă Orhei, care a comunicat că, venind la serviciu în dimineața zilei de 22 octombrie, a depistat gratiile și geamul din față deteriorate, observând totodată urme de pătrundere în interior.

La fața locului, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute, prin deteriorarea gratiilor și sticlei de la geam, au pătruns în oficiul poștal de unde au sustras, din safeu, bani în sumă de 7 243 lei și bilete Loto, în valoare de 2 100 de lei, prejudiciul material cauzat fiind de 9 343 de lei.

Ca urmare a acțiunilor prompte întreprinse de polițiștii și procurorii din Orhei, suspecții au fost reținuți chiar în aceeași zi pentru 72 de ore. Unul dintre bărbați a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de libertare.

 Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă amendă în mărime de la 15 000 la 100 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 7 ani.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker