Politic

Dodon nu recunoaște că a ofensat diaspora. „Nu trebuie să vă „agățați” de cuvinte”

Dodon nu recunoaște că a ofensat diaspora. „Nu trebuie să vă „agățați” de cuvinte.

Igor Dodon nu crede că a ofensat diaspora atunci când a zis că „Diaspora care are propria viziune politică și care se află în disonanță cu populația de acasă.”

Nu trebuie să vă „agățați” de cuvinte. Noi îi așteptăm acasă și sperăm că ei o să vină. – Ați dori să vă cereți scuze? – Pentru ce?  Eu eu îi stimez oriunde ei s-ar afla”. Declarațiile au fost făcute de Igor Dodon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Totodată, actualul președinte crede că diaspora a votat-o masiv pe Maia Sandu pentru că aceștia ar fi supărați pe președinte pentru că acesta a impus achitarea poliței de asigurare la intrarea în R. Moldova la început de pandemie. „Am înțeles că diaspora poate fi supărată pe mine. Știu de ce. Pentru că i-am impus să achite polița atunci când reveneam în țară la începutul pandemiei. Eu cred ca acesta este motivul cel mai important pentru care ei s-au supărat”, a mai adăugat Igor Dodon. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker