OrheiPolitic

Deputații Partidului Șor s-au alăturat deputaților care au părăsit Pro Moldova, unificându-se pe platforma „Pentru Moldova”

Deputații Partidului Șor s-au alăturat celor cinci deputați care au părăsit Pro Moldova, unificându-se pe platforma „Pentru Moldova”.

„Astăzi a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii „Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția „Pentru Moldova”.

Platforma „Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputați, dar sunt convins că sunt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare țării!”, a scris Sîrbu. 

Deputații Partidului Șor s-au alăturat deputaților care au părăsit Pro Moldova, unificându-se pe platforma „Pentru Moldova”
Foto: FB/Sergiu Sîrbu

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker