Electorala 2020Politic

Medicii din Vulcănești au fost obligați să fotografieze buletinele de vot și să le transmită celor de la conducere

Medicii din Vulcănești au fost obligați să fotografieze buletinele de vot și să le transmită celor de la conducere pentru cine ei au votat.

Declarațiile aparțin deputatului Serghei Cernev. Acesta afirmă că nu a mai văzut până acum atâtea fraude în regiunea pe care o reprezintă.

Eu în Găgăuzia nu am văzut atâtea fraude ca la aceste alegeri, în special în raionul Vulcănești, eu spun ceea ce este. Reprezentanții tuturor structurilor s-au ocupat doar de alegeri. Cei de la Sănătate, de la Educație, Sport, învățătorii, medicii au fost obligați să fotografieze și să transmită celor de sus pentru cine ei au votat.

Învățătorii se plâng, din diferite localități că au fost aruncate buletine de vot… După aceasta în centru au fost artificii, dansuri, s-a băut șampanie, ei sărbătoreau victoria nu știu cui. Dar la sfârșit când au văzut rezultatele, s-au înegrit la față și azi sunt în doliu”, spune Cernev.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker