PoliticSocial

Dodon, o nouă insultă la adresa diasporei: Au fost transportați în mod organizat. Cine o să-ți vină de la sute de kilometri să-ți voteze?

Dodon, o nouă insultă la adresa diasporei: „Au fost transportați în mod organizat. Cine o să-ți vină de la sute de kilometri să-ți voteze?

În cadrul unei emisiuni de la postul NTV, Dodon a făcut declarații despre prezența diasporei la vot. Acesta este convins că oamenii au fost transportați în mod organizat și că nimeni nu s-ar complica să facă sute de km pentru a-și exercita votul.

„Noi avem tot mai multe semnale că acolo s-a organizat transport, autobuze care au adus oamenii la secțiile de votare. Cei care acum încearcă să vorbească despre Transnistria că au adus oamenii, să se uite în ograda sa. (…) Oare de la sute de km diaspora a venit așa pur și simplu să voteze pe condiții de pandemie?”, a declarat Dodon.

Amintim că recent, Igor Dodon, a numit diaspora „electorat paralel” aflat în „disonanță” cu cei din Republica Moldova.

Vezi și: Dodon: Diaspora are propria viziune politică, care se află în disonanță cu populația de acasă.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker