Politic

Voronin: Pe mine m-a bucurat această prezență a diasporei

Voronin: Pe mine m-a bucurat această prezență a diasporei, nostalgia și sentimentul de patriotism față de Moldova.

Fostul președinte, Vladimir Voronin susține că a fost impresionat de prezența diasporei la vot și că nu contează pentru cine au votat. Acesta a menționat că s-a văzut simțul patriotic pentru țară. Declarațiile au fost spuse în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. 

Pe mine m-a bucurat această prezență a diasporei. Pentru mine aceasta vorbește nu doar pe cine ei au susținut. Principalul motiv este faptul că totuși nostalgia și sentimentul de patriotism față de Moldova, că altfel nu avea rost să traverseze sute de km, să stee în rând o zi întreagă, de dimineață până seara ca să voteze. Totuși, de la distanță te uiți la țara noastră cu alți ochi. Dacă noi ne-am uita și câți bani transferă ei acum și se primește că ei mai mult transferă, decât toți care suntem aici în Moldova”, a declarat Voronin.

Vezi și: Au bătut toate recordurile! Aproape 150 de mii de moldoveni din diasporă au ieșit la vot

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker