Electorala 2020Social

Nu vor fi deschise secții suplimentare de votare pentru diasporă în turul II

Numărul secțiilor de votare care urmează să fie deschise în străinate, pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor va fi același ca și în primul tur de scrutin, menționează zdg.md

Ceea ce înseamnă că nu vor fi deschise mai multe secții de votare pentru cetățenii din diasporă, decât cele care au fost deschise duminică, 1 noiembrie.

Pentru alegerea președintelui R. Moldova peste hotarele țării, duminică, 1 noiembrie, au fost deschise 139 de secții de votare, iar numărul acestora nu va fi modificat în turul II.

Solicitat de ZdG, președintele Comsiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, a comunicat că în conformitate de prevederile Codului Electoral, al doilea tur de scrutin va fi organizat în aceleași condiții, cu același număr de secții de votare care au fost deschise în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

„Numărul secțiilor de votare deschise peste hotare rămâne în turul II la fel ca în turul întâi”, ne-a comunicat președintele CEC.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker