Politic

Dodon solicită PG să deschidă dosare penale pentru blocarea accesului la vot al cetățenilor din Transnistria

Dodon solicită PG să deschidă dosare penale pentru blocarea accesului la vot al cetățenilor din Transnistria.

„Nu trebuie să numiți separatiști oamenii care trăiesc în Transnistria și Găgăuzia, așa cum face Maia Sandu și membrii partidului său. Asta am văzut două zile în urmă. Cu așa declarații, Maia Sandu poate duce țara la noi conflicte, ca la începutul anilor 90. Erau și atunci așa… am vrut să-i numesc urât – „naziști” – care făceau declarații din astea. Vreți să faceți destabilizări în R. Moldova?”, a acuzat Dodon.

Dodon a solictat în mod urgent Procuraturii Generale să deschidă dosare penale pe numele celor care nu au permis accesul cetățenilor R. Moldova din stânga Nistrului, care voiau să voteze.

„E vorba inclusiv de deputați ai Parlamentului, vicepreședinte de Parlament. E un precedent foarte periculos. Trebuie de deschis dosare penale, așa cum se făcea 10-15 ani în urmă, când erau blocate secțiile noastre de către așa-zisele autorități de la Tiraspol. Atunci PG a deschis dosare penale. De ce acum nu se deschid dosare? Și astea sunt impedimente!”, a spus Dodon în cadrul unui briefing de presă.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker