Politic

Clubul Politic al Femeilor din Telenești îşi completează rândurile

Biblioteca Publică Raională “Vasile Alecsandri” a găzduit ședința de planificare a activităților Clubului Politic al Femeilor PLUS din raionul Telenești. La întrunire au participat reprezentante ale diferitor formaţiuni politice din raion. După cum s-a menţionat, scopul proiectului constă în promovarea egalității de gen în Republica Moldova prin extinderea ariei de conștientizare, încurajare și participare a femeilor în viața publică și cea decizională, dar şi identificarea, promovarea celor mai active femei din teritoriu.

Eugenia Ioxa, una din cele trei lidere ale Clubului a relatat pentru ziarul nostru: ”Conotația PLUS indică şi faptul că la cele cinci cluburi de femei din ţară s-au mai adăugat cele din Soroca și Orhei. La fel, dacă până acum raionul Telenești a fost parte din proiect cu reprezentante din patru localități (Inești, Mândrești, Scorțeni, Nucăreni), în continuare în Club vom avea reprezentante din toate localităţile raionului. Către sfârșitul lunii martie vom face  totalurile acțiunii de selectare a noilor membre și vom purcede la realizarea planului nostru de activitate”.

Precizăm că CPF Plus mai are în afară de dna Ioxa încă două lidere apreciate în raion: doctora Aliona Nastas și ONG-ista Eugenia Roșca. Abreviatura PLUS înseamnă ”politică loială, umană și solidară”.

Ion Cernei          

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker