Politic

Maia Sandu: Igor Dodon vrea să rămână la putere cu orice preț. Este gata să facă orice pentru asta

Maia Sandu: Igor Dodon vrea să rămână la putere cu orice preț. Este gata să facă orice pentru asta.

Maia Sandu susține că mai mulți primari au primit avertizări precum că nu ar fi oferit un număr suficient de voturi pentru candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

Sandu susține că primarii avertizați nu sunt din PAS sau PSRM.

„Am fost informați că unii primari care nu sunt de la Partidul Socialiștilor și nici de la PAS, care fac parte din alte partide politice, au primit deja semnale, sunt avertizați pentru că nu au oferit un număr suficient de voturi pentru „candidatul independent” Igor Dodon și au anumite probleme”, a declarat Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV8. 

„Igor Dodon este un om care nu respectă regulile și principiile democratice. El este disperat la moment. Vrea să rămână la putere cu orice preț. Este gata să facă orice pentru asta. Înțelegem că situația ar putea să se complice și încercăm să fim gata pentru orice”, a adăugat aceasta. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker