Util

Horoscop 20-26 februarie

Berbec: A doua zi din săptămână se prefigurează a fi una mai mult decât reușită și pe plan personal. Este posibil ca, prin intermediul partenerului, să cunoști oameni care-ți împărtășesc viziunile și idealurile sau viceversa. Joi și vineri, n-ar fi rău să petreci atunci cât mai mult timp în compania prietenilor. Îți va face bine. 

Taur: Luna Nouă de duminică ațintește reflectorul astral și asupra vieții tale sociale. Într-un fel sau altul, poți întâlni persoane care-ți împărtășesc viziunile și idealurile sau pătrunzi tu într-un grup de oameni care au multe în comun cu tine. Cert este că săptămâna aceasta poți cunoaște unii oameni care vor juca un rol-cheie în viața ta în viitor. Prețuiește-le apariția în viața ta.

Gemeni: Ziua de luni se arată a fi una reușită pentru cei/le implicați/te în relații la distanță sau care formează un cuplu cu cineva de o altă religie și/sau naționalitate întrucât astrele le pot aduce vești bune. Miercuri, evită să acorzi împrumuturi prietenilor, iar dacă ai nevoie de sprijin financiar, nu-l cere decât dacă poți să-l returnezi la timp. Tot atunci, nu te lăsa pradă geloziei.

Rac: Luna Nouă ce se desăvârșește duminică arată și că ar trebui să se deschidă un nou capitol în relația ta cu cei dragi stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină. Dacă n-aveți probleme în a menține un contact stabil, înseamnă că se cer aduse ajustări în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Poate dacă ai da dovadă de mai multă căldură, ar fi altfel.

Leu: Luna Nouă de duminică poate marca debutul unei perioade extrem de fericite pe plan amoros. Cu puțin efort, flacăra pasiunii dintre tine și partener se poate reaprinde, dar depinde doar de voi să n-o lăsați să mocnească din nou. Încercați să nu se ajungă la plictis și monotonie în cuplu. Ai grijă totuși să nu ajungi la gelozie.

Fecioara: Luna Nouă de duminică își face simțită influența și pe plan amoros, indiciu cum că nativii/ele acestei zodii aflați/te în căutarea persoanei iubite pot întâlni pe cineva care se conformează standardelor lor, iar cei/le implicați/te deja într-o relație se pot reîndrăgosti de cel drag. Acum este momentul ca acele cupluri serioase să facă pasul următor. Atmosfera este de bun augur. 

Balanţa: Ziua de marți se arată a fi una în care șarmul și carisma ta se ridică peste cotele obișnuite, fapt pentru care n-ai motive să-ți faci probleme că nu va exista o a doua întânire dacă te vezi atunci cu cineva care-ți place. Dacă te afli deja într-o relație, părinții pot fi tentați să se interpună între tine și partener miercuri. Ori poate multitudinea de responsabilități casnice vă aduce la conflict.

Scorpion: Luna Nouă de duminică se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă tu și partenerul vă gândiți să vă măriți familia, săptămâna aceasta ar fi momentul ideal să reflectați serios la această idee. Dacă te afli încă în căutarea persoanei potrivite, este posibil să te apropii mai mult decât crezi de ea zilele acestea. Deschide larg ochii.

Săgetător: Luna Nouă de duminică se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care pot avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic în raport cu cei dragi ai casei. Rolul acestora este acela de a te face mai tolerant/ă în ceea ce-i privește, chiar dacă aveți opinii diferite pe anumite teme. Dragostea învinge totul întotdeauna.

Capricorn: Luna Nouă de duminică poate crea contextul astral necesar pentru a-ți îmbunătăți relația cu apropiații. Asigură-te că-i vizitezi, îi suni ori le trimiți un e-mail mai des. Dacă te-ai mutat recent, zilele acestea ar fi de bun augur să-ți cunoști vecinii. O relație bună cu aceștia te poate ajuta în cele mai nebănuite moduri. Păstrează legăturile.

Vărsător: Armonia dintre tine și prieteni poate încasa o lovitură destul de mare lunea aceasta, iar consecințele pot ajunge să se vadă abia miercuri. Cel mai probabil, este vorba de ceva legat de bani, poate chiar de un împrumut nerestituit la timp sau de o afacere care a eșuat și cu ea odată s-au dus pe apa sâmbetei unele sume de bani câștigate nu tocmai ușor. Vezi ce este de făcut.

Peşti: Luna Nouă de duminică îți potențează șarmul și carisma, indiciu cum că zilele acestea ar fi indicat să ieși mai mult din casă și să întâlneşti persoane, cu atât mai mult dacă ești în căutarea unei persoane care să se conformeze standardelor pe care le ai pe plan amoros. În cazul în care ai deja pe cineva, nu-i nevoie decât de un minim de efort pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker